Underdynen.no sine høst- og julegavetips!

Høsttiden er mørk, og julen nærmer seg med stormskritt. Sengen ser kanskje enda mer fristende ut når det blir tidlig mørkt, så nå kan du virkelig gjøre det beste ut av denne tiden på året.Er du som mange andre som sliter med å tenke på hva slags julegaver du skal kjøpe til kjæresten din nå som julen nærmer seg? Da er du ikke alene. De fleste sliter med å tenke ut noe kult og spesielt som virkelig kan overraske partneren din under juletreet.

Du har kanskje kjøpt en stor gave, men føler at det ikke er nok – og ønsker noe helt spesielt som kan gjøre juletiden perfekt. Her kommer noen perfekte og intime tips som virkelig kan overraske kjæresten din. Mange av typene sexleketøy vi anbefaler er også på AskMen sine tips om perfekte sexleketøy som julegaver.

Det finne med å kjøpe sexleketøy som julegave er at det virkelig kan gjøre forholdet bedre, og at man har en leken- og åpenhet i forholdet kan sørge for at den romantiske flammen kan vare enda lenger. Som Bustle skriver, kan juletiden være en vanskelig periode for par å holde sexlivet gående fordi det er mye som skjer og mange besøk med familie og venner. Derfor kan du overraske din partner med private gaver i form av sexleketøy.

For menn:

  • Prostatavibrator: Overrask din mann med en prostatavibrator. Lar din mann oppleve en herlig sensasjon og stimuli rundt prostata som han nok vil bli veldig glad for etter å ha prøvd den. Test ut forskjellige vibrasjonstyper og masser et sensitivt område som gir en fantastisk nytelse. Din mann vil nok bli overrasket når han først pakker den opp, men reaksjonen etter bruk vil nok være veldig god. Her finner du eksempel på en fantastisk prostatavibrator.
  • Fleshlight: Du går aldri feil hvis du velger å kjøpe en fleshlight til din mann, det er en grunn til at det er verdens mest populære sexleketøy for menn. Sørg for at din mann kan nyte sin onanering hvis du er bortreist eller ikke er der. Dette leketøyet er en garanti for lykke for menn. Har din mann en favoritt pornostjerne kan du velge ut en replika av stjernens vagina til din mann. Trykk her for å se det store utvalget av fleshlights.

For kvinner:

  • Vibrerende truse: Et veldig spennende og kamuflert sexleketøy som virkelig kan gi hysteriske og adrenalinfylte kvelder. Kjøp en truse med spesialdesignet lomme til vibratoren for å stimulere og tenne din partner. Med den inkluderte fjernkontrollen kan dere leke og bygge om til en intens kveld med kjærlighet. Overrask din dame med denne fantastiske leken. Denne vibrerende trusen fra PantyRebel har innebygd lomme og fjernkontroll!
  • Analplugg, el. Buttplug. Har du og din partner vurdert å prøve ut analsex? Da kan analplugg være en god gave for å forberede din partner for nytelse med endetarmen som startpunkt. Analsex kan være litt fremmed og skremmende, men med analplugg blir din partner kjent med sine grenser og sensitive punkter ved analen. Underdynen har et stort utvalg av analplugger tilgjengelig som du kan se ved å trykke her.

For par:

  • Hvis du virkelig vil gå «all out» for å krydre du og din partners sexliv kan du gå til innkjøp av en sexhuske. Utforsk spennende stillinger sammen med din partner og velg intensivitet som passer dere. Å installere en sexhuske er ikke så komplisert som man skulle tro, og huskene er mye mer komfortable anlagt. Finn frem deres ville side i julen med en sexhuske slik som Fetish Fantasy – Spinning Fantasy Swing!

 

Sørg for at ditt sexliv er like festfylt som juletidene og velg dine sexleketøy for deg og din partner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *